mandag 8. desember 2008

trultemor på julemarked

Ja, da har jeg vært på mitt alle første ordentlige julemarked (var på julemarked på jobben også, men det teller ikke). Jeg sto på Skårer Gård lørdag og søndag nå i helga og fikk nå solgt litt da. Solgte litt av hvert av det jeg hadde med faktisk. Gøy gøy!

Det var ganske kaldt selv om vi var "inne", så derfor kledde jeg skikkelig på meg. Her står jeg altså ved bordet mitt rett før det braker løs på lørdag.

Det er opprinnelig et museum i de lokalene vi var i, så det var typisk at damene så på julemessetingene, mens mennene så på museumsutstillingen. ;) Her er bordet mitt da. Her har jeg allerede solgt en lue.
Og resten av bordet. Den babybuksa der ble solgt og jeg fikk beskjed om at den skulle reise helt til Italia. Morsomt.
Jeg måtte jo handle fra hun som sto ved nabobordet, som også er min gode kollega på jobben, som lager slike helt utrolig fine juledekorasjoner. Jeg falt sånn for denne her, selv om det ikke var den jeg opprinnelig kjøpte for det var en annen jeg også syntes var fin. Men så måtte jeg bytte til denne her da ellers så hadde jeg angret meg tror jeg. Så søte de nissene er, med bittelillenisse i armkroken til storenisse. Har hengt den på peisen.
Også denne dompappen må jeg bare vise nærbilde av. Så utrolig kul, og med et frø til nebb!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Julle markedet var jeg innom ja og tok en titt på alt det fine du hadde laget :) syntes jeg hadde sett noe av tingene dine før men turte ikke spørre, var en tur innom for og besøke stitch hi hi

tonesam sa...

Ja, jeg kjenner jo stitch og hun sa at bentesin fra HB hadde vært innom, men jeg vet jo ikke hvem du er, hehe. Kommer ikke inn på bloggen din forresten.