søndag 17. august 2008

Mine sybøker

Mine og mine fru blom, bare to av de er mine da men. Men her er altså mitt nåværende sortement med sybøker. "Sy til barn" var den første jeg fikk meg, men har ikke brukt så mange av mønstrene der. Snekkerbuksa jeg har laget kommet derfra, også er det litt andre bukser og kjoler og skjorter, jakker og luer i den. Tenkte jeg skulle lage pysj til knert av et mønster her.

Så er det den berømte "barnetøy du selv kan sy 0-4 år". Denne er enhver syers leksikon og bibel virker det som, for enten så har man den ellers så ønsker man seg den så den er ganske umulig å få tak i. Selv er jeg så heldig at jeg låner et eksemplar fra i 1981. Snille snille Pia fra sykroken har sagt jeg kan ha denne til jeg får min egen. Jeg har nemlig inne en bestilling hos en dansk bokklubb, for denne boken kommer i nytt opplag. Jeg bestilte den i januar og utgivelsen har blitt utsatt ikke mindre enn 5 ganger!! Den nyeste datoen nå er 1/9. Jeg bare håper at barna mine ennå er under 4 år når (hvis) den kommer.

Så er det "Blødt børnetøj". Denne ankom postkassa mi i går faktisk. Bestilt fra Danmark den også. Her er det masse deilige fleeceklær til barn og jeg har planer om å sy en genser til knert aller først. Ellers er det masse gensere, kjoler, heldresser og luer her. Jeg har masse ideer og jeg gleder meg til å bruke denne boka. :)

2 kommentarer:

annesand sa...

Oisann...
Der bestilte jeg jammen Blødt Børnetøj jeg også...

Vet ikke om jeg får lagd så mye fint som du ut i fra den, da...

ninajeanette sa...

Hvor har du bestilt de 2 bøkene fra? har hørt mye om blødt barnetøy medn kunne tenkt meg den andre også!!!