fredag 30. oktober 2009

Endelig ferdig

Ja, da er jeg endelig ferdig med genseren til knert. Iveren var stor da jeg satte i gang for ca et halvt år siden, og strikka vel bolen på en dag eller to. Værre var det med ermene. Jeg kan vel si det sånn at jeg aldri kommer til å strikke stripete ermer igjen. 5 pinner, skifte farge annenhver omgang, øke per 3. stripe, rullere siste maske annenhver runde, kaos i nøster, kaos i tråder osv.. nei, det ble litt for mye for meg. Ikke ble det bra heller. Skjøten ble så stram.

Så var det halsen da. Jeg tok opp masker, strikka stripehelvete 7 cm. Bretta ned til baksiden og sydde fast. Det ble jo riktig så fint. Grugleda meg til å prøve genseren på. Men som fryktet gikk den ikke over hodet på ungen. Grrr!! Kunne jo i det minste ha tatt bilde av herligheten før jeg tok saksa fatt og rev av alt som het hals som jeg hadde brukt flere timer på. Ikke snakk om at jeg skulle strikke en maske til på denne genseren, så jeg sydde på ribb i halsen i steden. Passa på å strekke mest mulig, så den ble litt buklete, men nå burde den da hvertfall gå over hodet hans!

Fant ut at jeg måtte ha på et artig strykemerke for å fange oppmerksomheten fra alt som gikk galt.

Knert er visst ganske så urutinert i forbindelse med fotoshoot, i tillegg til at han gir ganske f.. i den slags. Så dette var det beste actionbildet jeg fikk til. Går veldig greit over hodet. Nesten for greit. Selvfølgelig galt det også.
Jeg har brukt Freestyle fra Dalegarn og pinner nr 5 og 6.


5 kommentarer:

Topsy sa...

Æsj, noen ting er bare "strikkeprosjektet fra helvete". Men det ser jo riktig så bra ut da! Bra du kjempet deg gjennom det!

Evy sa...

Ble en riktig fin genser det der! Og nå har du fått den ferdig. Og det er en god følelse :-)

Lille w sa...

Well done kjære:) Dessuten er jeg god å ha, for jeg er så noldus på strikking at jeg er dyypt imponert hver gang du tryller frem noe nytt!

Håper vi ses snart!

Klem Anita

Hege sa...

Så nydelig genser!!!!
Og for en herlig modell ;)

Hanne sa...

Synes genseren ble flott jeg!! Striper er litt stress med trådfesting ja.. Gøy med hunden på! Også så deilig for deg å endelig bli ferdig m genseren da!!