torsdag 5. november 2009

2-delt fleecedress til knert

Ungene trenger fleeceklær nå som vinteren nærmer seg, så da satte jeg igang. Først ut er et sett i koksgrått og petrol. Bakgrunnen på applikasjonen er svart, og tanken var jo å ha svart ribb også, men på ribb nr 3 oppdaget jeg at ribben jeg trodde var svart faktisk er mørkeblå!?!? Grr. Jaja, da får det bli mørkeblått da, og noterer meg bak øret at jeg burde få meg mere lys her (eller en synstest). Str 3 år og stoffene er fra stoff og stil.
Dette her er noe jeg har hatt i hodet lenge og nå endelig har fått prøvd ut. Er sikkert en ganske vanlig greie da men. Her har jeg altså sydd fast stoffet med applikasjonen på baksiden av forsiden av genseren, for å klippe ut på forsiden. Ganske så morsomt!! Sydde en sikksaksøm rundt det hele til slutt for å sy ned sømmonnet som ble på baksiden.

En stk knert klar for barnehagen. Og vinduene er klare for en vask.

6 kommentarer:

Hanne sa...

Denne dressen ble kjempestilig, og er sikkert deilig å ha på seg. Så flink du er til å sy!

Hege sa...

Stilig! Og så velig god ut nå på kalde vinterdager :D

Ha en flott og kreativ helg

Wenche/chawo sa...

Kjempefin fleecedress,du har sydd.Knert er heldig som har en så varm og god dress å ha på.

Charlotte sa...

åå så fin:)
Han så jo ut som en skikkelig tøffing i den dressen:)

Topsy sa...

Så flink du er til å sy (også)! Skjønner godt at Knert ser fornøyd ut, kjempetøff dress!

Jordmor-Hanne sa...

Hei! Fant deg på annesand sin side. Spennende å følge deg :) Je syns du er skikkelig flink, det er tydeligvis noe som ligger for deg dette m å sy klær :) Stikk gjerne innom meg også. Er fersk blogger som ønsker folk innom. Hanne